Föreläsning - Bara du kan göra det

MAGNUS HEDMAN

Meaning & Performance Sweden AB

Föreläsning - Bara du kan göra det

 

Min föreläsning handlar om min väg till absoluta toppen i fotbollen.

Den berättar också om min väg till ”källaren” som jag kallar min botten i livet efter karriären. Hur kunde jag gå från att vara en hyllad idrottsman till skandalernas man så snabbt? Vad var det jag saknade egentligen?

 

Självklart är faktorerna många till antalet, men den viktigaste var…

Ja, det får du höra under föreläsningen, det tillsammans med en rad insikter och lärdomar. Jag vet vad som krävs och mina erfarenheter delar jag med glädje med mig till dig.

Jag delar också med mig handfasta tips över hur just du ska kunna ta steg framåt i ditt liv och karriär. Ingen människa är den andra lik så jag står inte på scen och säger exakt vad du ska göra, jag ger dig mina metoder och mitt mål är att du ska gå ifrån min föreläsning med ett första steg redo att sättas.

 

 

 

 

 

När det gäller grupper så är min fasta uppfattning att bygga team handlar om individen först och främst. Att det inte spelar någon roll vad som sägs från ledningen, om människorna som ska leva budskapet inte bjuder till helhjärtat. Efter att ha levt i fotbollens värld i 30 år har jag en gedigen erfarenhet av att leva i grupp under de mest extrema förhållandena mellan vinst och förlust. Jag vet vad som krävs för att gå från att vara en grupp, till att vara ett team.

 

För er som företag ger denna föreläsningen flertalet verktyg för era medarbetare. Verktyg att ta med sig i deras liv och arbete. Inspiration är super, men utan tydlighet hur man ska använda den vidare leder alltför ofta till ingen effekt.

 

Jag föreläser för att ni ska ta er längre fram, annars kan man titta på en film.

 

”Vi människor är väldigt sårbara och kan förlora mer än oss själva om vi inte är vår egen bästa vän.”

Meaning & Performance AB

 

E-post: info[at]magnushedman.se